Välj en sida

Vi har våra kontor i Stockholm (Alströmersgatan 32H), Göteborg (Stureplatsen 3), Malmö (Nobeltorget 5) samt Hackås.

Vi har varit verksamma inom eventbranschen sedan 2003 och har haft nöjet att skapa upplevelser för 100-tusentals personer.

Våra aktiviteter skapas och leds av vår egen personal vilket gör att vi alltid kan garantera professionella aktiviteter till ett bra pris.

Vi är ca 25 instruktörer som åker land och rike runt för att roa och underhålla och är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom event och aktiviteter.

Vårt mål är att skapa minnesvärda konferensaktiviteter för alla på företaget.

Escape Box drivs av Mordmysterium Sverige AB och vill du ha ett Mordmysterium under er middag hittar du det här: www.mordmysterium.se

Samarbeta med Escape Box

Vi är alltid på jakt efter riktigt bra samarbetspartners!

Driver du konferensanläggning, restaurang, aktivitets- eller upplevelseföretag? Då kanske du vill samarbete med oss! Lägg till vår aktivitet i ert aktivitetsutbud som kommer företagen vallfärda till er.

Vi är mycket måna om våra samarbetspartners och vet att det bara är vinna/vinna koncept som håller i längden. Samarbetar ni med oss så har ni oss i er ringhörna sen och det är en fördel som heter duga det.

Vi ser fram emot att träffa nya spännande aktörer och hoppas att du inte tvekar att höra av dig om du känner att du passar in på beskrivningen.