Välj en sida

Escape Box är en helt ny aktivitet som är smart utformad för att genomföras med både små och stora grupper. Det är enkelt beskrivet som en stor väska fylld med flera utmaningar.

Tanken med den är att man ska kunna ha en kul stund tillsammans och samarbeta för att lösa uppdragen först. Alla uppdragen är utformade för att alla ska klara av dem oavsett kunskap. Med lite logik och bra samarbete kommer det att gå utmärkt.

Det finns ett stort antal aktiviteter ute på marknaden, med olika inriktningar, fokus och prisklasser.

Vår erfarenhet är att det allra bästa sättet för att skapa en bra sammanhållning och teamkänsla är att göra något riktigt roligt. Inget annat stärker en grupp på samma sätt som ett gott skratt tillsammans. Vår aktivitet är utvecklad för just detta ändamål – att stärka er grupp genom att ge er en riktigt rolig och minnesvärd stund ihop!

Vår egen eventpersonal leder varje aktivitet, exklusivt för er grupp, för att garantera kvalitet och utförande. Att vi levererar aktiviteten hela vägen med egna resurser gör att vi kan hålla god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Utan påslag från tredje part gentemot dig som kund.

Så här går det till

Ni bokar in oss med dag, tid och antal. Antingen i egna lokaler, konferensanläggning eller restaurang. Viktigt att ni sitter enskilt så andra gäster inte störs. Det behövs ett bord till varje lag med mellanrum emellan.

Vi kommer cirka 30 minuter innan och riggar upp allt. Vi delar in er i lag om 3-7 personer och ni får sätta er vid ert bord med er Escape Box. Allt startar med en riktigt häftig video där all information framförs av Agent Cooper från Perfect Intelligence och när nedräkningsklocka på väggen och spännande bakgrundsmusik sätts igång. Nu börjar kampen mot de andra lagen samt mot tiden.

Ni har nu 60 minuter på er att lösa uppdraget. Ni börjar med en mapp med uppgifter och när dessa är lösta kan ni öppna boxens två kombinationslås för att få access till nästa uppgift inuti boxen.

I Escape Boxen finns det ytterligare fyra utmaningar som består av 1-3 olika uppgifter. Boxen är full av gåtor, pussel, lås, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter.

Ni kommer bara åt en utmaning i taget och ni väljer inom laget att göra allt tillsammans eller dela upp uppgifterna. Alla uppgifter är utformade så att alla ska kunna klara av att lösa dem och kör man fast finns vi nära till hjälp.

Våra instruktörer minglar runt bland lagen och ger små tips här och där. När 60 minuter har gått får man välja att fortsätta tills alla klarat allt eller så gör vi en snabbgenomgång av slutet. Efter detta korar vi vinnarlaget och delar ut pris. Total tid ca 1,5 timmar.